Apr
27
9:00 PM21:00

Hunter

Oke, we gaan met de deur in huis vallen. Hunter maakt stevige muziek. Héél stevig.
Deze heavy metal band met 5 muzikanten die elkaar al een eeuwigheid kennen hebben in 2016 de krachten verenigd om krachtige metal te maken. Met invloeden als Iron Maiden, Judas Priest en vele andere kan dit enkel tot een knaller van een avond leiden.

View Event →
Apr
4
9:00 PM21:00

Karo Voets

Een éénpersoons Grieks drama, maar dan in het Frans en met muziek. Zo omschreef een goede vriend spontaan haar nummers. Karo probeert met een zekere flou artistique de chaos te bedekken. De muziek vormt een vlucht en nodigt uit om mee te vliegen.

Op die vlucht komt Karo vele impulsen tegen waarrond de nummers zich kronkelen, zoals de vertakkingen in het leven, het wortelveld in onze maatschappij, de afbrokkelende muren in onze relaties, de opwarming van de aarde en uiteraard ook de vele impulsen die deze cirkel weer rond maken.

View Event →
Mar
23
9:00 PM21:00

Miller Quartet

De vier muzikanten van het Miller Quartet willen verrassen. Zowel het publiek als zichzelf. Ze improviseren erop los met verschillende jazznummers. Van standards tot eigen werk, het kan allemaal. Instrumentale orgasmes, een streling voor het oor.

View Event →
Feb
25
9:00 PM21:00

Miss B

Deze soul/roots/blues groep werd opgericht tijdens een nogal uit de hand gelopen huiskamerparty. Doordat de drank rijkelijk vloeide ging de schaamte opzij en werden opnames gemaakt op de smartphone…… die door iedereen gesmaakt werd. Miss B. was geboren!

View Event →
Feb
16
9:00 PM21:00

G Minor

Een muzikale reis doorheen de tijd met tussenstops in de tankstations van de jaren 50 tot de wegparkings van gisteren. Rock, pop, ballades. Wanda Jackson tot John Mayer. Worden opgepikt onderweg: Springsteen, The Stones, Dire Straits. Tot dan!

View Event →
Dec
13
9:00 PM21:00

Brikkeljon

Blues, Rock & Roots met teksten in't dialect. En de zanger krijgt iedereen aan't lachen!

De leden (en we citeren):
Vettig Jeanke, Kamil G., Knopendrayer, Smallen, Felle Fé, Patje Legume & Gust Trekzak. We hopen in ieder geval dat ze Roste Cindy meebrengen, want blijkbaar durft die ook wel eens meedoen. 

Ik werd wakker deize merrege om een uur of half acht,
Kater in ma kopke, te veul Duvels gisterennacht.
En ik kan aa garandeire, 't is begot nie van de poes
Wakker moeten worde.... Met de Brikkeljon Blues
View Event →
Nov
22
9:00 PM21:00

Hanne Verleysen

Hanne Verleysen, een 19-jarige singer songwriter uit Gavere studeert wiskunde aan de universiteit van Gent. Breekbare ballads, zichzelf begeleidend op piano, gitaar en ukelele. En we beloven plechtig dat ze jullie geen wiskunde oefeningen gaat voorschotelen!

View Event →
Nov
10
9:00 PM21:00

Al Johns & De Peet

Akoestische Pré War Blues. Akoestische gitaar, slide guitar, bluesharp en zang brengen een avondvullend programma zoals de pioniers het deden in de Mississipi Delta. Robert Johnson, John Hurt, Fred McDowell, Tampa Red, ...

View Event →
Nov
8
9:00 PM21:00

Zonen met Vaders

Zonen met Vaders (ZMV) verscheen begin 2017 met hun eerste plaat Open & Dicht.
2 zangers, 2 gitaren, 2 ritmemuzikanten, 2 toetsenisten en 2 koperblazers die mooie versies spelen van hun intrigerende liedjes. Alstublieft!

View Event →
Nov
4
11:00 AM11:00

Ontbijtconcert: Combo Royal

Blues - roots - rock 'n roll!
Trek de gordijnen open, gooi de ramen open en draai de volumeknop naar rechts. Uw ontbijt zal nog nooit zo goed aangekomen zijn. 
Combo Royal is een Nederlandstalige band die hoofd, hart en buik wil aanspreken met uit het goede hout gesneden muziek.

View Event →
Oct
31
8:00 PM20:00

Quizavond

De Thalassaquizzen onder leiding van Stijn die de quiztans & quizoldies vele hersenbrekers bezorgt. De eerste van het seizoen is voor "Het Slimste Café Van Vlaanderen". Inschrijven voor 26 oktober.

View Event →
Oct
27
9:00 PM21:00

800 gram Akoestic

Een dode hond in uw kelder. “Ahum” denkt u waarschijnlijk. Maar dat is niet nodig. Het optreden dat u hier gezien heeft, heeft het dak er af geblazen (sorry dat we het niet op de agenda hebben geplaatst, maar het was nogal last minute).

De drummer van die band heeft ook nog een zijproject. 800 gram akoestic. Minstens even goed! Tot dan!

View Event →